Скоро си купих 146-ца ама защо не мога да си оставя колата на габарити ....?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Габарити...?
Collapse
X
-
На контактния ключ им а едно бутонче,което се натиска,връща се малко ключа назад и се вади и колата остава на паркинг светлиниFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
-
Първоначално публикувано от MuryНа контактния ключ им а едно бутонче,което се натиска,връща се малко ключа назад и се вади и колата остава на паркинг светлини
пак изскача ...
(На какво трябва да е ключа за габаритите - на габарити или на къси?)
Я споделете, някакви други "хитрини" за алфата, че нямам книжката с описанието на всичко. Примерно открих, че лоста за чистачи ако се движи нагоре пуска само един импулс. Също така знам за бутона под седалката, който спира подаването на гориво при катастрофа.
Някакви други неща за 145 цата?145 1,6 Boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от tjmanХм - пробвах го това ама не стана - значи натискам бутона, връщам малко ключа - бутончето остава натиснато и след като доизвадя ключа бутона
пак изскача ...
Двигателя загасен, натискаш бутона и въртиш ключа към тебе докрай!!97' Alfa Romeo 146 1.6 TS
.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....
Comment
-
Абе и аз го пробвах тоя номер ама и при мен не става нещо.
1.Не мога да натисна копчето ако ключа е на контакт.
2.Като върна малко ключа копчето влиза.
3.Като изкарам ключа копчето си излиза.
Няма да си измъчвам малкото мозъче
Алфа Ромео 156 1.8 TS `99
Comment
-
Първоначално публикувано от piqnicaМа вие кажете, че не трябва да се дава на контакт
Е са пробвах и ми стана ясно.Значи като вкарате ключа натискате копчето и връщате една врътка назад(обратно на контакта)
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
Comment